Temporada 2023

Comencem la temporada d’escacs!
Ja sense incerteses sobre la pandèmia, que sembla definitivament en retirada, esperem tenir un bon any d’escacs ple d’activitat.

Aquest any, com a novetat, el dia d’obrir el club serà els dimarts, i el primer dia serà el 13 de setembre. Entre les 18 i les 20 sempre trobareu algú al club per fer una estona d’escacs.

Novetats a les classes dels petits els divendres. Josep Chalmeta segueix amb el grup avançat en l’horari de sempre: de 17:30 a 19:00 hores en Josep seguirà intentant portar jugadors i jugadores al primer equip, com porta anys fent. Començarem amb una jornada informal de portes obertes el dia 23 de setembre per començar amb el format de dos grups el divendres següent, i així tot els divendres que duri el curs escolar.

Al grup d’iniciació tenim una incorporació estelar: en Josep Maria Jordan s’encarregarà dels més petits, de 18:00 a 19:00 hores. Un repte escaquístic de primer nivell per un dels referents del nostre club.

La mala notícia es que no podrem continuar, aquesta temporada, amb les classes de dissabte. La necessitat de quadrar comptes imposa haver de renuncia, esperem que de manera puntual, a les classes magistrals d’Alfonso Jerez, Mestre Internacional, sense el qual hagués estat impossible haver mantingut els equips en categories tan competitives com a les que hem estat aquests anys.

La quota anyal, que començarem a reclamar al novembre, segueix per a tothom en 60 euros, preu força simbòlic (la fitxa federativa té un cost mitjà de 30 euros) que ens podem permetre pel treball que fa tothom per mantenir la entitat i el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i el Casal de Barri Marianao.

Esperem tenir un bon any d’escacs, i veure’ns molt al club!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s