Torneig Confinament per Comunitats – I Batalla Campal

Aquest divendres 17 d’abril, a partir de les 20.15 h, tornem a organitzar un torneig online: Torneig Confinament per Confinament – I Batalla Campal, aquesta vegada, a més d’Andalusia s’afegeixen 2 comunitats més, per fer un quadrangular més emocionant i divertit!

COMUNITATS QUE HI PARTICIPEN:

 • ANDALUSIA – Amics del club Gambito Platja
 • CATALUNYA – Amics del CE Sant Boi
 • SELECCIÓ ILLES BALEARS – Amics de les Illes Balears
 • COMUNITAT DE MADRID – Amics de La casa del Ajedrez

BASES:

 • LLOC: plataforma d’escacs online Lichess.
 • INSCRIPCIÓ: gratuïta. Qualsevol jugador que desitgi participar, haurà d’accedir a l’enllaç del torneig (recomanem entrar per la web i no per l’app que a vegades pot donar alguns errors) i unir-se en entrar, a l’equip de la comunitat a la qual representi.
 • HORARI: divendres 17 d’abril. A les 20:15 h: rellotges en marxa (es recomana entrar a l’enllaç del torneig uns minuts abans). 21:25 h: fi del torneig.
 • PARTICIPANTS: competiran les quatre comunitats llistades a dalt. Cadascuna d’elles amb un equip format per jugadors de qualsevol nivell. No hi ha limitació en el nombre de participants per equip.
 • FORMAT DEL TORNEIG: es jugarà durant 70 minuts (des de les 20:15 h a les 21:25 h). Partides a 3 minuts sense increment.
 • APARELLAMENTS: la plataforma aparellarà sempre a jugadors de diferents comunitats; mai a dos jugadors del mateix equip. Els aparellaments es realitzaran de manera aleatòria segons criteris de la mateixa plataforma Lichess d’aquesta manera es poden enfrontar diverses vegades els mateixos jugadors, evitant així esperes innecessàries.
 • PUNTUACIONS I CLASSIFICACIÓ FINAL: la puntuació serà 2 punts per victòria, 1 punt per taules i 0 punts per derrota. No obstant això, un jugador que guanyi 2 partides seguides puntuarà la següent partida de forma doble (4 punts per victòria, 2 punts si fa taules).
  Per a la classificació final per comunitats se sumarà la puntuació dels 20 primers classificats de cada comunitat. En cas d’empat, se sumarà la puntuació del següent classificat (classificat 21) i així respectivament fins a desempatar.
 • ORGANITZACIÓ: l’organització ha seleccionat a un capità o club amfitrió per cada comunitat, la funció del qual és bàsicament encarregar-se de promocionar el torneig i difondre la informació del mateix a la seva comunitat, així com crear en Lichess un equip perquè els jugadors puguin inscriure’s al torneig, d’aquesta forma els jugadors que entrin a l’enllaç del torneig per a apuntar-se, caldrà que triïn la comunitat a la qual vulguin representar.

L’organització es reserva el dret de retirar a algun jugador que s’inscrigui al torneig si el seu nick està banejat per alguna plataforma d’escacs per usar suport informàtic, així com eliminar a aquest jugador i no comptar la seva puntuació si es descobreix a posteriori que va usar ajuda de mòduls.

El/la guanyador/a del torneig serà proclamat Campió/ona de la I Batalla Campal per Comunitats per Equips!!!

JUGA PER CATALUNYA – AMICS DEL SANT BOI

COMPTEM AMB TU!

 

Per a futures edicions, si algun club, federació o associació d’alguna comunitat no representada vol participar-hi, es facilita els telèfons dels organitzadors (contactar per whatsapp):

  • 692 60 00 35 Fran (Club Escacs Gambito Platja)
  • 630 56 99 27 Miguel Angel (Club d’Escacs Sant Boi)

Organitzen: Club d’Escacs Gambito Playa (Huelva) i Club d’Escacs Sant Boi (Barcelona)
Col·laboren: Associació Escaquistes de Balears i  La casa del ajedrez (Madrid)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s